Services

Onze services bestaan o.a. uit het volgende:

Warmtepomponline.com adviseert u op het gebied van duurzaamheidstoepassingen in uw woning.

Advisering

Installeren

Inbedrijfsstelling

Onze extra services

Onze garanties

Levering

Indien gewenst kunnen wij de plaatsing van de warmtepomp en airconditioning voor u verzorgen in de regio Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland of laten verzorgen. De installateurs van warmtepomponline.com beschikken over een F-gassen certificaat en zijn gecertificeerd Panasonic Aquarea, Itho Amber en Weheat installateur.

Indien de warmtepomp of airconditioning door ons is geleverd en u deze zelf monteert of laat monteren kunnen wij de inbedrijfsstelling voor u verzorgen. Hiervoor is een persoonlijk bezoek van onze monteur noodzakelijk om de juiste montage volgens de richtlijnen van de overheid te waarborgen. De kosten en voorwaarden hiervoor vindt u in de webshop.

Bij aanschaf van een warmtepomp heeft u recht op een online / telefonisch adviesgesprek van 1 uur waarbij wij alle belangrijke zaken voor de plaatsing met u doornemen. Na de ingebruikname monitoren wij uw warmtepomp online om te controleren of alle instellingen in de software goed door u zijn ingesteld.  

Panasonic en Weheat: 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar op de compressor volgens de garantievoorwaarden van de fabrikant. Itho Daalderop: 2 jaar garantie en 3 jaar aanvullend op onderdelen na registratie volgens de garantievoorwaarden van de fabrikant. 

Indien op voorraad binnen 24 uur gratis geleverd.